*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی
*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

برد موشک سجیل بیشتر از شهاب 3 است


وزیر دفاع:
برد موشک سجیل بیشتر از شهاب 3 است
جام جم آنلاین: سردار مصطفی محمد نجار وزیر دفاع با بیان اینکه موشک تازه سجیل با موشک شهاب 3 از جهات گوناگون متفاوت است، گفت:‌ برد موشک سجیل بیشتر از شهاب 3 است.

مصطفی محمد نجار وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، در تشریح جزئیاتی از موشک سجیل که اخیراً آزمایش شده است، گفت: این موشک با سوخت جامد عمل می‌کند و دو موتوره و دو مرحله‌ای است.

وی موشک سجیل را موشکی با توانمندی‌های کاملاً جدید عنوان کرد و با بیان اینکه «سجیل» نزدیک به دو هزار کیلومتر برد دارد، افزود: موشک جدید سجیل با موشک شهاب 3 متفاوت است؛ شهاب 3 تک مرحله‌ای است اما سجیل در دو مرحله عمل می‌کند، سوخت شهاب 3 مایع است اما موشک سجیل از سوخت جامد استفاده می‌کند و برد سجیل بسیار بیشتر از شهاب 3 است.

وزیر دفاع موشک شهاب 3 را نیز موشک دقیقی دانست که به موقع و در جای خود کار خاص خودش را انجام می‌دهد، اما در عین حال تصریح کرد: یکی از قابلیت‌های بسیار خوب موشک سجیل این است که بسیار سریع عملیاتی می‌شود و عملیات مورد نظر را انجام می‌دهد.

محمد نجار در پاسخ به واکنش‌ غربی‌ها به آزمایش موشک سجیل اظهار داشت: دشمن در طول سال‌های گذشته از این نوع صحبت‌ها و تبلیغات زیاد داشته است؛ چرا که آنها با انجام القائات منفی در سطح جهان می‌خواهند مانع از فعالیت‌های دفاعی بازدارنده ایران شوند.

وی خاطرنشان کرد: قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران قدرتی بازدارنده و دفاعی است و فعالیت‌های متعارف ما در قالب دکترین دفاعی در حال انجام است که آزمایش موشک سجیل نیز در قالب همین راهبرد انجام شد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه توان موشکی ایران یک توان بازدارنده برای پاسداری از ثبات، صلح و آرامش در منطقه است اظهار داشت: افزایش توان دفاعی ایران مانند آزمایش موشک سجیل باعث خوشحالی دوستان ما می‌شود و طبیعی است که برای دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ناراحتی ایجاد می‌کند.

وی خاطرنشان کرد:‌ ما از تبلیغات و حرف‌های دشمن طرفی نمی‌‌بندیم چون آنها دائما به القائات منفی خودشان ادامه می‌دهند.

موشک هایی علیه تل آویو




موشک هایی علیه تل آویو





 


هفته نامه L'Espresso مصاحبه "جیجی ریوی" با الی کارمون" کارشناس انستیتوی تحقیقاتی تل آویو که بر روی مسائل مبارزه با تروریسم مطالعه می کند را منتشر ساخت. به اعتقاد وی اسراییل نمی توانست عملیات علیه حماس را در غزه به تعویق اندازه بدلیل آنکه اسلام گرایان به طور محسوسی به تجدید انبارهای تسلیحاتی خود پرداخته بودند.



وی مطمئن است که تهاجم به غزه اجتناب ناپذیر بود. به گفته کارمون اسراییل بیش از این فرصت نداشت: طی 6-8 ماه آینده حماس می توانست به موشک های دور بردی دست یابد و به تل آویو حمله کند.

با توجه به اطلاعات اداره جاسوسی، حماس استفاده از موشک های جدید فجر-3 و فجر-5 ایران را آغاز کرده بود. آنها همچنین موشک های قوی تری را از "حزب الله" دریافت کرده بودند. حماس از آتش بس برای تجهیز و تجدید سلاح استفاده می کرد. در حال حاضر به اعتقاد این کارشناس جنگجویان از 10-15 آتشبار موشکی برخوردار هستند.

در حال حاضر تعداد نظامیان حماس از 3 هزار به 20 هزار نفر افزایش یافته که اعضای کمیته های ملی نیز می توانند به آنها ملحق شوند. بهترین های آنها به سوریه و ایران اعزام شده بودند. حال آنها بعد از بازگشت بعنوان مربی نظامی مشغول کار شده اند.

کارمون گفت: اسراییل باید پیش از هر چیز مطمئن شود که پیروزی نظامی فاحشی را کسب کرده است. این بدان معناست که کلیه زیرساخت های حماس نابود شده و تعداد نیروهای آن به حداقل کاهش یافته است و این جنبش بیش از این نخواهد توانست که بر نوار غزه کنترل سیاسی داشته باشد. آنوقت که تشکیلات خودگردان فلسطین می تواند کنترل غزه را بار دیگر بدست گیرد. همزمان باید ائتلاف نظامی بین المللی شکل گیرد که امنیت در مرزها را تضمین کند مشابه ائتلافی که در لبنان مشغول انجام وظیفه است. اما به اعتقاد وی این مسئله پیش از پاییز رخ نخواهد داد.

مولف مقاله این سئوال را مطرح می کند که چه کسی در حال حاضر به حماس دستور می دهد؟ رهبران داخلی و یا خالد مشعل که در دمشق حضور دارد؟ چه کسی تصمیمات استراتژیکی را اتخاذ می کند؟ رهبران محلی در مخفیگاه های زیر زمینی خود را پنهان ساخته اند. در مورد رهبرانی که در دمشق حضور دارند نیز می توان گفت که آنها مواضع عملگرایانه تری نسبت به اوضاع اتخاذ کرده اند: بعنوان مثال آنها به اعزام دو نفر واسطه به قاهره برای شرکت در مذاکرات آتش بس موافقت کرده اند.

در پایان کارمون می گوید: حماس نه تنها برای اسراییل بلکه برای مصر که از نفوذ افراط گرایان در "سینا" از طریق نوار غزه نگران است نیز بعنوان مشکلی در آمده بود. اردن نیز نگران توسعه بنیادگرایان مذهبی است. بعبارت دیگر حماس برای بسیاری در خاور نزدیک "لقمه ای گلوگیر"  شده است.

"سجیل" 2 هزار کیلومتر برد دارد

"سجیل" 2 هزار کیلومتر برد دارد


نجار سرعت بالا در عملیاتی شدن این موشک را به عنوان دیگر خصلت سجیل دانست و گفت: این موشک در زمان بسیار کوتاهی آماده شده و لانچر سجیل نیز می تواند بلافاصله پس از پرتاب آن، با سرعت منطقه شلیک را ترک کند.

موشک جدید زمین به زمین ایران قریب 2 هزار کیلومتر برد دارد.

به گزارش فارس، سردار مصطفی محمدنجار وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پس از قرائت آیه‌ای از قرآن کریم و ذکر نام خداوند، از محل اتاق هدایت موشک سجیل، دستور پرتاب این موشک نسل جدید را با کسب اجازه از ملت شریف ایران و نیز فرمانده معظم کل قوا صادر کرد.

وی در حاشیه مراسم شلیک این موشک، دقت بالای آنرا به عنوان یکی از ویژگی های قابل توجه موشک سجیل دانست و افزود: برد موشک جدید زمین به زمین ایران نزدیک به 2 هزار کیلومتر است.

نجار سرعت بالا در عملیاتی شدن این موشک را به عنوان دیگر خصلت سجیل دانست و گفت: این موشک در زمان بسیار کوتاهی آماده شده و لانچر سجیل نیز می تواند بلافاصله پس از پرتاب آن، با سرعت منطقه شلیک را ترک کند.

وزیر دفاع کشورمان تاکید کرد: موشک سجیل، تجهیزات پرتابی و تجهیزات جانبی آن تماما به دست متخصصان دفاعی ایران طراحی و ساخته شده و اقتدار و توان جدیدی را به نیروهای مسلح کشورمان خواهد داد.

تفاوت های موشک شهاب 3 و سجیل

سایت "استراتژی پیج" آمریکا بررسی کرد:
مشخص نیست که ایران تکنولوژی لازم سوخت جامد برای موشک های دوربرد را از کجا به دست آورده است؛از کره شمالی، روسیه و یا چین و یا از طریق سرقت اطلاعاتی از کشورهای غربی؟

عصرایران- "استراتژی پیج"که یک سایت تخصصی درباره مسایل نظامی و استرتژیک است در مطلبی با عنوان "ایران به دنبال سوخت جامد"به آزمایش اخیر موشک "سجیل"پرداخته است.

در این مطلب با اشاره به اینکه موشک سجیل دارای سوخت جامد و در مقایسه با موشک های شهاب 3 که دارای سوخت مایع هستند قابلیت بیشتر و ضریب خطای کمتری دارد، مدعی شده است که این موشک سال گذشته آزمایش ناموفقی داشته است اما با کار بیشتر متخصصان نظامی ایران عیوب موشک قبلی رفع شده و این موشک با نام جدید به آزمایش گذاشته شد.

این سایت در ادامه می نویسد:"مشخص نیست که ایران تکنولوژی لازم سوخت جامد برای موشک های دوربرد را از کجا به دست آورده است ؛از کره شمالی، روسیه و یا چین و یا از طریق سرقت اطلاعاتی از کشورهای غربی؟ اما لازم به ذکر است که ایرانی ها قریب 10 سال است که تکنولوژی ساخت راکت های کوتاه برد با سوخت جامد را در اختیار دارند.

این مطلب در ادامه درباره موشک های شهاب 3 ایران می نویسد:"ایران در 4 سال گذشته دست به تولید بیشتر موشک شهاب 3 زده است که قادر است اسراییل را هدف قرار دهد. این موشک در 80 درصد مواقع درست عمل می کند (اعتماد به کارکرد آن 80 درصد است) کلاهک آن می تواند هزار کیلوگرم ماده انفجاری را حمل کند."

این سایت آمریکایی در ادامه با توجه به آزمایش موفقیت آمیز موشک سجیل می نویسد: "تفاوت موشک سجیل با موشک های شهاب 3 با سوخت مایع در افزایش قابلیت های آن است. از جمله اینکه طبق برآوردها این موشک 10 درصد کمتر از موشک شهاب3 ضریب خطا دارد و به لحاظ نظامی و سطح تخریب پیشرفته تر است."

این مطلب در ادامه درباره احتمال حمله موشکی ایران به اسراییل می نویسد: "علی رغم اینکه اسراییل مجهز به یک سیستم ضد موشکی فوق پیشرفته برای مقابله با موشک های ایرانی است اما اگر ایران تعدادزیادی از این موشک ها را به یکباره به سمت اسراییل شلیک کند سیستم ضدموشکی اسراییل نخواهد توانست همه این موشک ها را قبل از رسیدن به هدف منفجر کند بنابراین در این حالت احتمالا تعدادی از این موشک ها به اسراییل اصابت خواهد کرد و با توجه به توان تخریب این موشک ها باید گفت که هر موشک شهاب 3 تا شعاع 100 متر را تخریب می کند."

در این مطلب با اشاره به توان مقابله به مثل اسراییل می نویسد:"اسراییل در مقابله با حمله احتمالی ایران توان حمله موشکی (زمین به زمین) ندارد و مجبور خواهد بود یا با حمله هوایی جواب ایران رابدهد یا اینکه از موشک های کروز مستقر بر زیردریایی های اسراییل در سواحل اقیانوس هند و یا خلیج فارس ،ایران رامورد حمله قرار دهد.
البته اسراییل توان موشک های بالستیک دوربردی با نام "جریکو 2 "داردکه این موشک ها مجهز به کلاهک هسته ای هستند و اسراییل تنها 30 عدد از آنها را در اختیار دارد. بنابراین به نظر نمی رسد اسراییل در صورت حمله متعارف و موشکی ایران از این موشک استفاده کند و بیشتر ترجیح می دهد با حملات هوایی و موشک های کروز مستقر در زیردریایی هایش مقابله به مثل کند".

آمریکا فروش 75 جنگنده F-35 به اسراییل را تایید کرد



آمریکا فروش 75 جنگنده F-35 به اسراییل را تایید کرد






بعد از تحویل رادار سیستم سپر ضد موشکی دولت آمریکا روز سه شنبه معامله فروش 75 فروند جنگنده مدرن F-35 مجهز به سیستم "استلس" به اسراییل را تایید کرد.ارزش این قرارداد 15,2 میلیارد دلار برآورد می شود. 




ایهود باراک وزیر دفاع اسراییل در ماه مه سال جاری رسما از دولت آمریکا خرید 35 فروند جنگنده F-35 را درخواست کرده بود. بهای هر فروند از این جنگنده ها در حدود 80 میلیون دلار است. اسراییل خواستار آنست که حق خرید 50 فروند دیگر در آینده را برای خود محفوظ دارد که این با تقاضا نیز موافقت شد.

تل آویو حتی ممکن است که جنگنده های F-35 را پیش از موعد مقرر تحویل گیرد. بر اساس اطلاع برخی از منابع نظامی، آمریکا برای صدور جنگنده های نسل پنجمی بعد از سال 2010 جهت دفاع از حملات احتمالی ایران علیه اسراییل آمادگی دارد. پیش از این اعلام شده بود که صدور جنگنده های F-35 تا سال 2012 آغاز نخواهد شد.

افزایش توان نظامی جنگجویان فلسطینی که می توانند خاک اسراییل را با موشک های "قسام" و "گراد" هدف قرار دهند و همچنین تجدید تسلیحاتی "حزب الله" لبنان، مقامات و فرماندهان نظامی اسراییلی را مجبور می سازد که در استراتژی خود و همچنین برنامه خرید تسلیحات و تجهیزات نظامی از جمله هوایی تجدید نظر کنند.

به گزارش "دیفنس نیوز" و دیگر پایگاه های اینترنتی که به امور تجهیزات نظامی هوایی می پردازند در اسراییل امکان دریافت جنگنده های نسل پنجمی F-35 را نه به طور کلاسیک بلکه در گزینه "اف-35 بی" بررسی می کنند که در فرود و پرواز آنها تسریع شده است. دلیل تمایل زیاد به خرید جنگنده های عمود پرواز به خاطر آگاهی از آسیب پذیری باندهای پروازی کنونی است که از شمال از سوی لبنان، از جنوب از سمت نوار غزه و از شرق از طرف یهودا و سامارا تهدید می شوند.

جنگنده های F-35 دومین نمونه ی جنگنده نسل پنجم آمریکایی بعد از "اف-22" محسوب می شوند که قرار است جایگزین هواپیماهای "اف-16"، F/A-18 و AV-8 Harrier نیروی هوایی، یگان هوایی نیروی دریایی و سپاه تفنگداران شوند. تولید  F-35 قرار است که از سال 2009-2010  و تولید انبوه آن بعد از سال 2013 آغاز شود.

در کمپانی "لاکهید مارتین" تاکید دارند که صدور جنگنده های F-35 به اسراییل اولین صادرات این نمونه جنگنده ها برای آمریکا محسوب خواهد شد.