*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی
*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

هند موشک بالیستیک را آزمایش کرد




هند موشک بالیستیک را آزمایش کرد


 

 هند امروز دوشنبه یک فروند موشک موسوم به "Prithvi- 2" ("پریتخوی- 2") را در شرق این کشور آزمایش کرد.




به گزارش خبرگزاری «ریا نووستی» به نقل از شین هوا، یک منابع وزارت دفاع هند اعلام کرد این کشور امروز دوشنبه موشک "پریتخوی- 2" را با قابلیت حمل کلاهک هسته ای از منطقه "چاندیپور" در شرق ایالت "اوریسا" آزمایش کرد.

کره شمالی 5 موشک پرتاب کرد




کره شمالی 5 موشک پرتاب کرد




 

«ریا نووستی»/ کره شمالی روز دوشنبه اقدام به پرتاب دو سری موشک با برد کوتاه کرد. این مطلب را خبرگزاری "رنهاپ" کره جنوبی به نقل از منبعی آگاه در دولت کره جنوبی اعلام کرد.




به گفته این منبع آگاه خبری، موشک ها از میدان تیری در دماغه "موسودان" در سواحل شرقی کشور شلیک شدند.

پیش از این دولت کره شمالی بیانیه با محتوای هشدار توقف کشتیرانی در آب های شرقی و غربی کشور از 10 تا 20 اکتبر منتشر ساخته بود.

در اوائل جولای کره شمالی چند پرتاب موشکی با برد کوتاه (در حدود 500 کیلومتر) انجام داد.

بر اساس این گزارش دو موشک صبح امروز و سه موشک بعد از ظهر پرتاب شده اند. کلیه این موشک ها از مدل " KN-2" بوده اند. این اولین مورد پرتاب موشکی توسط کره شمالی بعد از ماه جولای سال جاری محسوب می شود.

به اعتقاد کارشناسان نظامی کره جنوبی، این پرتاب ها در چارچوب مانورهای دائمی انجام شد اما احتمال داده می شود که دولت کره شمالی خواسته که بدین ترتیب توان نظامی خود را در آستانه مذاکرات شش جانبه در حل مسئله هسته ای کره شمالی به دیگر کشورها نشان دهد.

 

موشک های ایران تا کجا می رسند؟

گزارش خبرگزای فرانسه

موشک های ایران تا کجا می رسند؟

موشک شهاب 3 در کلاس "قدر -1 " که برد آن یک هزار و 800 کیلومتر است از سوخت مایع استفاده می کند. کلاس دوم نیز "عاشورا" نام دارد که برد آن دو هزار کیلومتر است.

أنواع الصواریخ الإیرانیة ومداها 

عصر ایران -
نیروهای مسلح ایران موشک هایی را با برد کوتاه، متوسط و دور در اختیار دارند که می توانند هدف هایی را در اسرائیل و مراکز نظامی آمریکا در کشورهای حاشیه خلیج فارس مورد هدف قرار دهند.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، منابع غربی اعلام کردند اطلاعی از شمار دقیق موشک های ایران ندارد ولی تا حدی از توان آنها خبر دارند.

خبرگزاری فرانسه در این گزارش به بررسی موشک های در اختیار ایران پرداخته شده است.

 * موشک شهاب -3

برد این موشک دو هزار کیلومتر است. ایران بارها این موشک را در مانورهای مختلف استفاده کرده است. موشک شهاب - 3 دارای دو کلاس تقسیم بندی می شود.

موشک شهاب 3 در کلاس "قدر -1 " که برد آن یک هزار و 800 کیلومتر است؛ از سوخت مایع استفاده می کند. کلاس دوم نیز "عاشورا" نام دارد که برد آن دو هزار کیلومتر است.

منابع رسمی ایران اعلام کرده اند آزمایش این موشک در ماه نوامبر 2007 با موفقیت همراه بوده است.

* سجیل

 موشک دور برد زمین به زمین است که برد آن به دو هزار کیلومتر می رسد. برای نخستین بار درنوامبر 2008 آزمایش شد. از دو قسمت تشکیل شده و از سوخت جامد استفاده می کند.
 
* شهاب -1

برد این موشک 300 کیلومتر است.

* شهاب -2

 برد این موشک 500 کیلومتر است. موشک های شهاب 1 و 2 از موشک های اسکاد اقتباس شده اند.
                                          
* موشک زلزال

برد این موشک حداقل 400 کیلومتر است.

* فاتح 110

 برد این موشک 200 کیلومتر است.

* تندر

برد این موشک به مسافت 150 کیلومتر می رسد.

* نازعات

برد این موشک به 100 کیلومتر می رسد.

* فجر 3

برد این موشک 45 کیلومتر است. منابع غربی معتقدند که جنبش حزب الله لبنان از این نوع موشک ها استفاده کرده است.

* فجر 5 

برد این موشک به 75 کیلومتر می رسد.

* عقاب

برد این موشک به 45 کیلومتر می رسد.

اسرائیل با چه سلاحی میتواند مراکزهسته ای ایران را نابود کند؟




اسرائیل با چه سلاحی میتواند مراکزهسته ای ایران را نابود کند؟




 


روزنامه روسی "گازیتا" در مقاله ای که روز پنجشنبه منتشر شد، می نویسد: در چارچوب مجمع عمومی سازمان ملل متحد "دمیتری مدودف" رئیس جمهور فدراسیون روسیه و "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا در دیداری که چهارشنبه شب انجام شد، باری دیگر سعی کردند به پیشرفت در مسئله خاور نزدیک دست یابند. اگر طبق اطلاعات مختلف و غیر مستقیم قضاوت کنیم، مهلت وارد سازی ضربه بازدارنده اسرائیل به تاسیسات هسته ای ایران چند هفته می باشد. بدین ترتیب در گزارش مرکز معتبر آمریکایی مطالعات استراتژیک و بین المللی (Center For Strategic and International Studies - CSIS) که گوشه هایی از آن را مرکز روسی تحلیل استراتژی و فناوری در مجله خود منتشر کرد، گفته می شود که اسرائیل نیاز به 80 هواپیمای تهاجمی و یا 30 موشک دارای دقت بالای Jericho III دارد. خاطر نشان می کنیم که نیروی هوایی این کشور حدود 250 فروند جنگنده چندمنظوره F16 دارد که ایران نیز در شعاع عملیاتی آنها قرار می گیرد.

این روزنامه می نویسد: کارشناسان CSIS معتقدند که برای هدف قرار دادن تاسیسات هسته ای ایران، ممکن است ده ها بمب هدایت شونده آمریکایی مجهز به سیستم لیزری رهنمون سازی GBU-27، GBU-28  و GBU-10 مورد استفاده قرار گیرند. آنها می توانند موانع بتونی به ضخامت 1.8 تا 6 متر را درهم بشکنند. این بمب ها را می توانند جنگنده های F-16I  و F-15E حمل کنند. برای نابودسازی کامل کارخانه اورانیوم در اصفهان که روی سطح زمین قرار دارد، به 9 بمب، برای رآکتور پلوتونی در اراک به 4 بمب، کارخانه تولید اورانیوم غنی شده در نطنز که در زیرزمین قرار دارد نیز به 55 بمب نیاز است. هواپیماها می توانند بر فراز دریا در طول سواحل لبنان و سوریه، بر فراز شمال و یا مرکز عراق پرواز کنند.  

در ادامه گفته می شود: مولفین گزارش، سیستم دفاع ضدهوایی ایران که در آن از جمله مجموعه های موشکی ضدهوایی روسی اس-200، اس-75 و تور-ام1 می باشند را قدیمی می دانند. اما مجموعه موشکی ضدهوایی اس-300 (تریئومف) برای حمله کنندگان خطرناک خواهند بود و به احتمال زیاد 20-30% خسارت وارد خواهند کرد. بی دلیل نیست که عرضه احتمالی پنج مجموعه اس-300 چنین واکنش شدیدی را در اسرائیل برانگیخته است.

این روزنامه می نویسد: آلترناتیو هواپیماهای تهاجمی هدایت شونده، تنها یک چیز است: موشک های دارای دقت بالا. طبق محاسبات کارشناسان CSIS، تل آویو نیاز به 30 Jericho III خواهد داشت: 5 موشک برای اصفهان، 3 موشک برای اراک و 34 موشک برای نطنز. اما چنین تعداد موشکی در اسرائیل وجود ندارد. اسرائیل در صورت حمله هوایی ایران در پاسخ، می تواند توسط مجموعه های Arrow-2 (در مدل هایРАС-2  و PAC-3) و I-HAWK از خود دفاع کند. دلیل اصلی حمله، پدیدار شدن اورانیوم و پلوتونیوم تسلیحاتی در ایران، به مقدار کافی برای ساخت یک بمب هسته ای خواهد بود. دکترین نظامی اسرائیل وجود سلاح هسته ای در کشورهای همسایه را نمی پذیرد، زیرا در این صورت تضمینی برای امنیت کشور وجود نخواهد داشت.

در ادامه گفته می شود: مولف گزارش معتقد است که ایران اکنون منابع کافی برای تولید حداقل یک خرج هسته ای در سال را دارد. اگر برنامه نصب 50 هزار سانتریفیوژ در نطنز و نیز برنامه رآکتور پلوتونی در اراک متحقق شود، در آنصورت کشور همه ساله بنا به ارزیابی آمریکایی ها می تواند مهمات هسته ای به تعداد 25-30 تولید کند. متخصصین CSIS تایید می کنند که این می تواند تا سالهای 2013-2014 رخ دهد، اما کارشناسان اسرائیلی سال 2011 را بعنوان تاریخ آن مطرح می کنند.

در پایان مقاله آمده است: در هر صورت، اثبات وجود و عرضه سیستم های اس-300 به ایران احتمالاً ضربه اسرائیل را تسریع می کند. "ویتالی اشلکوف" عضو شورای سیاست خارجی و دفاعی در مصاحبه ای با روزنامه روسی "گازیتا" خاطر نشان نمود که نشانه های بسیاری مبنی بر آمادگی اسرائیل برای حمله نظامی دیده می شوند. وی گفت: "هواپیماهای آنها تمرین در فواصل دور دست را آغاز کرده و تا سودان پرواز می کنند، آنها رهگیری را تمرین می کنند. مسلماً اسرائیل پدیدار شدن سلاح هسته ای در ایران را نخواهد پذیرفت، اما تهران تایید می کند که چنین کاری نمی کند و اثباتی علیه آن نیز وجود ندارد. در چنین اوضاع نا معینی، من ترجیح می دهم که درباره احتمال زیاد حمله صحبت نکنم، اما آن را غیرممکن نیز ندانم. زیرا در دوره کنونی برخی عملیات تنها بر اساس سوء ظن ها انجام می شوند، همانطور که در عراق دیدیم".