*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی
*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

جروزالم پست: اسرائیل نمی تواند با موشک های بالستیک ایران مقابله کند



 اسرائیل نمی تواند با موشک های بالستیک ایران مقابله کند 


یک روزنامه صهیونیستی با بررسی سامانه های دفاع موشکی رژیم صهیونیستی به صراحت نوشت که این سامانه توانایی مقابله با موشک های بالستیک ایران را ندارد.



به گزارش فارس، روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» در گزارشی درباره سامانه دفاع موشکی اسرائیل به عدم کارآیی این سامانه دفاع موشکی پرداخت.

بر اساس این گزارش، «رویوین پداتزور» استاد دانشگاه تل آویو و کارشناس برجسته نظامی از کنفرانس دفاع موشکی بالستیک و نمایشگاهی که در تل آویو هفته پیش برگزار شد، بشدت انتقاد کرد.
وی ادعاهای سخنرانان این کنفرانس که درباره توانایی دفاع موشکی اسرائیل صحبت می کردند را اشتباه و به دور از واقعیت توصیف کرد.

این کارشناس صهیونیست به شدت از سامانه دفاع موشکی «آرو» که برای مقابله با موشک های بالستیک ایران طراحی شده، انتقاد کرد.

وی تاکید کرد که سامانه آرو نمی تواند با موشک های بالستیک ایران مقابله کند. پراتزور که چندین دهه به عنوان خلبان جنگنده های ارتش رژیم صهیونیستی فعالیت می کرد، ادامه داد: اقدامات متقابل ساده ای وجود دارد که می تواند کارآیی سامانه دفاع موشکی آرو را به صفر برساند.

وی در توجیه علت عدم کارآیی سامانه های دفاع موشکی اسرائیل گفت که هدف صنایع دفاعی و هوانوردی اسرائیل برای ساخت این سامانه ها فقط کسب پول بوده و این سامانه ها برای سیاستمداران نیز عوایدی به همراه داشته و آنها با حمایت از این پروژه ها می خواهند به مردم بگویند که ما در تلاش برای یافتن پاسخی برای تهدیدات هستیم.

وی همچنین از سامانه های دفاع موشکی «گنبد آهنین» و «قلاب سنگ داوود» که برای مقابله با موشک های حماس طراحی شده، نیز انتقاد کرد.

پداتزور ادامه داد که سامانه دفاع موشکی فوق تماما یک کلاه برداری است زیرا زمانی که یک موشک قسام نیاز دارد تا به شهرک «سدیروت» برسد فقط 14 ثانیه است اما سامانه دفاع موشکی «گنبد آهنین» مدت زمانی که نیاز دارد تا هدف را شناسایی کند و اقدام به شلیک کند 15 ثانیه است.

این بدین معنی است که این سامانه نمی تواند در برابر موشک هایی که در فاصله ای کمتر از 5 کیلومتر شلیک می شود به مقابله بپردازد اما این نیز احتمال دارد که سامانه گنبد آهنین در برابر موشک هایی که از فاصله 15 کیلومتری نیز شلیک می شوند نیز نتواند به مقابله بپردازد. این کارشناس امور دفاعی رژیم صهیونیستی به واقعیتی دیگر درباره سامانه های دفاع موشکی این رژیم اشاره کرد.

وی گفت: این واقعیت باید در نظر گرفته شود که هر موشک سامانه دفاع موشکی گنبد آهنین 100 هزار دلار هزینه دارد در حالی که قیمت هر موشک قسام فقط 5 دلار است و تمامی فلسطینیان می توانند این موشک را در خانه های خود بسازند و به سمت شهرک ها پرتاب کنند.

سامانه دفاع موشکی «قلاب سنگ داوود» حتی بدتر است، هر کدام از موشک های این سامانه برای مقابله با موشک های حزب الله لبنان طراحی شده، حدود یک میلیون دلار هزینه دارد در حالی که حزب الله بیش از 40 هزار موشک دارد.

سفینه های جنگی برای سرنگونی ماهواره های دیگران یا ... ؟

نخستین هواپیمای فضایی آمریکا در مدار زمین

سفینه های جنگی برای سرنگونی ماهواره های دیگران یا ... ؟

این هواپیما آن گونه که مقامات پنتاگون اعلام کرده اند باید ماموریتی را به انجام برساند که نیروی هوایی آمریکا امیدوار است با انجام آن دسترسی هواپیماهای بدون سرنشین به فضا امکان پذیر شود .
نخستین هواپیمای فضایی آمریکا روز پنج شنبه دو هفته پیش (اول اردیبهشت) به وسیله یک راکت  از پایگاه فضایی کندی در کیپ کاناورال فلوریدا به فضا پرتاب شده است .
 پرتاب این هواپیمای فضایی در حالی انجام شد که مقامات نظامی آمریکا اطلاعات زیادی از ماموریت این هواپیما و نیز زمان دقیق بازگشت آن به زمین ارایه نداده اند و صرفا اعلام کرده اند که برای فرود آن ، پایگاه هوایی واندنبرگ کالیفرنیا در نظر گرفته شده است .

پرتاب این هواپیمای نظامی  به فضا در حالی انجام می شود که طبق کنوانسیون های بین المللی استفاده نظامی از فضا ممنوع است و کشورهای دیگر رقیب آمریکا از نزدیک و با دقت پرتاب این هواپیما را زیر نظر گرفته اند .

این هواپیما آن گونه که مقامات پنتاگون اعلام کرده اند باید ماموریتی را به انجام برساند که نیروی هوایی آمریکا امیدوار است با انجام آن دسترسی هواپیماهای بدون سرنشین به فضا امکان پذیر شود .

طول بال‌های این هواپیما 4.5 متر، طول آن 8.9 متر و وزن آن 4.990 کیلوگرم است . این هواپیما بدون سرنشین بوده و باید ماه ها در فضا بماند .

آنجی بلیر، سخنگوی نیروی هوای آمریکا در تشریح اهداف و ماموریت های این هواپیمای فضایی اعلام کرده است که مهم ترین  ماموریت این فضاپیما  آزمایشهایی در زمینه فناوری لازم برای فضاپیماهایی است که  از توان بازگشت به زمین و فرود برای دفعات متعدد برخوردار باشند.

  با وجودی که مقامات رسمی آمریکایی فعالیتهای این فضاپیمای جدید را تنها حمل بار و انجام آزمایشهای فضایی می دانند ، اما برخی ناظران بر این باورند که در صورتی که پروژه "ایکس 37 بی" ناسا فاقد زمینه های نظامی بود هرگز وزارت دفاع برای احیای آن اقدام نمی کرد.

 به اعتقاد کارشناسان، با توسعه دانش و حضور کشورهای دیگری چون چین در عرصه فضا آمریکا تلاش می کند نقش خود به عنوان کشور برتر در این حوزه را حفظ کند و این پروژه می تواند مقدمه ای برای نظامی کردن فضا و ساخت سفینه های جنگی بدون سرنشین در فضا باشد .

آسیا تایمز در گزارشی در این باره می نویسد  : ارسال این هواپیمای آمریکایی به فضا می تواند سبب نگرانی دولت هایی چون ایران باشد . شبکه تلویزیونی انگلیسی " پرس تی وی " ایران در گزارشی در این باره ضمن اشاره به  اینکه این کار آمریکا نقض کنوانسیون عدم استفاده نظامی از فضا است ، به این موضوع واکنش نشان داده و اسم این پروژه محرمانه  را " هواپیمای فضایی جنگی" نامید .

آسیا تایمز در ادامه به نقل از مقامات آمریکایی ضمن رد نظامی بودن این پروژه به نقل از یک سخنگوی این پروژه در نیروی هوایی امریکا می نویسد که ماموریت این هواپیمای فضایی صرفا آزمایش بر روی کاستن از ریسک های محتمل در ماموریت های فضایی و آزمایش بر روی فناوری لازم برای فضاپیماهایی است که  از توان بازگشت به زمین و فرود برای دفعات متعدد برخوردار باشند.

آسیا تایمز در ادامه به نقل از " اورت دلمن " استاد مطالعات فضایی در پایگاه نیروی هوایی امریکا در مکسول می نویسد : "  این پروژه می تواند هزینه های ماهواره های نظامی آمریکا را کاهش دهد . صرف نظر از نیت اصلی این پروژه ، این پروژه می تواند زمینه ساز ساخت ماشین های جنگی قوی در فضا باشد تا بوسیله آن بتوان ماهواره های فضایی دیگر کشورها را کنترل کرده و یا نابود کرد "  . 

لازم به ذکر است که ایران در سال های گذشته موفقیت های زیادی را در زمینه ساخت و پرتاب ماهواره به فضا داشته است و حضور اولیه ایران و نیز حضور رو به رشد چین در فضا می تواند یکی از دغدغه های جدی واشنگتن برای توسعه قابلیت های نظامی خود در فضا باشد. ضمن این که برای آمریکا مهم است که برتری فضایی خود بر روسیه را حفظ کند.

به هر روی طبق معاهده سال 1967 استفاده نظامی از فضا ممنوع است و جامعه جهانی باید به دقت این ماموریت جدید نیروی هوایی آمریکا و ناسا را زیر نظر داشته باشد تا این اقدام مشکوک زمینه ساز آغاز موجی  از رقابت های تسلیحاتی هزینه بر در فضا نباشد .

چین برای ساخت موشک در ایران کارخانه تاسیس کرد



چین برای ساخت موشک در ایران کارخانه تاسیس کرد


 

مسکو،7 اردیبهشت، خبرگزاری «ریا نووستی»/ چین رسما موسسه ای را برای تولید موشک در ایران تاسیس کرده است. این خبر را خبرگزرای "اینترفاکس" به نقل از مجله آمریکایی Jane‘s Defence Weekly گزارش داد.



به گفته کارشناسان آمریکایی محصول اصلی این کارخانه موشک های ضد کشتی "نصر-1" است. این موشک نمونه مدرن موشک C-704 است. برد شلیک این موشک 150 کیلومتر و دقت اصابت آن به هدف 96 درصد است.