*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی
*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

ایران موشک "کاوشگر5" را با موجود زنده طی یک ماه آینده به فضا پرتاب می کند



ایران موشک "کاوشگر5" را با موجود زنده طی یک ماه آینده به فضا پرتاب می کند




 

مسکو، 11 مرداد، خبرگزاری «ریا نووستی»/ "حمید فاضلی" سرپرست سازمان فضایی ایران از پرتاب "کاوشگر 5"حامل موجود زنده (میمون از نژاد رزئوس) طی یک ماه آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری «ریا نووستی»  به نقل از خبرگزاری "ایرنا" وی روز چهارشنبه در حاشیه‌ مراسم رونمایی از تونل باد مادون صوت دانشگاه صنعتی امیرکبیر در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات سازمان فضایی ایران در حوزه پرتاب به سامانه‌های فضایی گفت: "همانطور که قول داده بودیم پرتاب کاوشگر 5 با موجود زنده (میمون از نژاد رزئوس) طی یک ماه آینده تحقق خواهد یافت".

فاضلی اضافه کرد: "ماهواره‌ "فجر" ساخت متخصصان شرکت صنایع الکترونیکی ایران (صا ایران) در دو سه ماه آینده پرتاب خواهد شد و این ماهواره دستاورد بسیار خوبی در حوزه‌ مانور مداری و تغییر مدار توسط یک رانشگر گاز سرد برای ایران به دنبال خواهد داشت".
سرپرست سازمان فضایی همچنین در خصوص ماهواره ملی فجر گفت: "پیش‌بینی می شود که ماهواره فجر در ارتفاع 250 کیلومتری حضیض و 370 کیلومتری اوج قرار می‌گیرد. سپس در ارتفاع اوج خود یک رانشگر گاز سرد فعال شود و مسیر بیضوی را به مسیر دایره‌ای با ارتفاع حدود 400 کیلومتر تبدیل می‌کند".
وی افزود: "در این صورت ماهواره فجر عمر حدود یک و نیم سال خواهد داشت که برای نخستین بار این رکورد توسط ماهواره‌های ایرانی ثبت خواهد شد".
فاضلی خاطرنشان کرد تصویربرداری، انجام آزمایش بر روی یک سری تجهیزات خاص، انجام مانور مداری و سنجش از راه دور از جمله‌ ماموریت‌های ماهواره‌ فجر به شمار می‌رود.

یادآور می شود اجرای برنامه فضایی ایران در ماه فوریه سال 2008 با پرتاب آزمایشی موشک "کاوشگر - 1" آغاز شدکه باعث نگرانی در غرب گردید چرا که به اعتقاد کارشناسان این بدان معناست که تهران به ساخت موشک بالستیک دوربرد نزدیک می شود. موشک "کاوشگر- 2" در ماه اکتبر سال 2008 به فضا پرتاب شد و با انجام ماموریت خود با چتر مخصوص به زمین بازگشت.

سپس برنامه فضایی ایران با پرتاب دیگر موشک ها و ماهواره ها ادامه پیدا کرد.

جامعه جهانی نگران است که تهران تحت پوشش برنامه های اتمی و موشکی تلاش نماید سلاح هسته ای و ابزار انتقال آن را تولید کند. اما مقامات ایرانی اعلام کرده اند که برنامه فضایی این کشور صرفا ماهیت صلح آمیز داشته و در راه اهداف علمی- پژوهشی صورت می گیرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد