*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی
*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

موشک شهاب-3 در رزمایش های موشکی


مجله تصویری


موشک شهاب-3 در رزمایش های موشکی




در این بخش از مجله تصویری قصد داریم تصاویر آزمایش نسلهای مختلف موشک شهاب-3 را در رزمایشهای گوناگون موشکی نیروهای نظامی ایران برای شما به نمایش بگذاریم. از آنجا که نام این وبلاگ مزین به نام موشک شهاب-3 است لذا باید سعی کنیم بیشترین تمرکز ما روی بحث موشکهای استراتژیک و قابلیتهای آنها باشد.


 

 


۱۳۸۵/۰۸/۲۱:آزمایش موشک شهاب-3 در رزمایش پیامبر اعظم (ص)-2

اولین حضور این موشک در رزمایشهای نظامی ایران در رزمایش پیامبر اعظم-2 به منصه ظهور رسید. پیش از این تاریخ موشکهای شهاب-3 معمولا به صورت تکی و پراکنده آزمایش میشدند اما از دومین رزمایش پیامبر اعظم ممتخصصان دریافتند که باید شهاب-3 را در فضایی کاملا واقعی آزمایش کنند. چون برخی از پارامترهای آزمایش موشک در یک فضای آزمایشی چندان دقیق نیست و برای درک بهتر نقاط قوت و ضعف این سلاح لازم بود که شهاب-3 در شرایط کاملا جنگی شلیک شود. ضمن اینکه شلیک شهاب-3 با برد بیش از 1000 کیلومتر به همراه سامانه های دیگر علاوه برمختل کردن تمرکز دفاعی دشمن میتواند فرصتهای تاکتیکی بی نظیری را در اختیار نیروهای مهاجم قرار دهد.



۱۳۸۸/۰۷/۰۶: آزمایش موشک شهاب-3 در رزمایش پیامبر اعظم-4


در این رزمایش نسل بسیار جدیدتری نسبت به مدل پیشین موشک شهاب-3 با نام قدر-1 اف آزمایش شد. این مدل حدود 2000 کیلومتر برد دارد .  موشک قدر عمق استراتژیک موشکهای شهاب را بیش از 500 کیلومتر افزایش میدهد و به نیروهای موشکی ایران این امکان را میدهد که از اعماق خاک ایران به اهدافی در عمق سرزمینهای اشغالی دسترسی داشته باشند. گفتنی است مدل موشک قدربه لحاظ آرایش در برابر اسرائیل در آخرین و عمیقترین نقطه قرار میگیرند.

آزمایش این موشک آنهم در یکرزمایش به دشمنان ثابت کرد که ایران این امکان را دارد که برد موشکهای خود را به طرز موثری گسترش دهد و در یک آرایش تمام عیار جنگی از روی سکوهای شلیک سیار و سیلوهای زیرزمینی مورد استفاده قرار دهد.



1390/04/07: آزمایش موشک شهاب-3 در رزمایش پیامبر اعظم-6

از نکات مهم این رزمایش میتوان به کلاهکهای جنگی جدید شهاب-3 که به کلاهکهای بارانی مشهور است اشاره کرد. این کلاهکها دارای هزاران جزء ترکش شونده هستند و بعد از اصابت به هدف به علت شدت انفجار کلاهک این اجزاء با سرعت زیاد صدها متر به اطراف پراکنده میشوند و به هر هدفی که اصابت کنند موجب خسارات زیاد به آن میشوند. نکته دیگر این رزمایش رو نمایی از سیلوهای موشک بود که بطور دائم در حالت آماده باش بسر میبرند و به محض صدور فرمان شلیک تعداد قابل توجهی موشک از عمق زمین به سمت اهداف روانه میشوند. این سیلوها در برابر حملات هوایی و رصدهای فضایی وهوایی کاملا ایمن هستند و وجود تعداد نامعلومی از آنها در گستره وسیع سرزمین ایران میتواند برگ برنده بزرگی برای کشور باشد.


















13/04/1391:موشک شهاب-3 در رزمایش پیامبر اعظم-7

بی تردید هفتمین رزمایش موشکی پیامبر اعظم ص مهمترین رزمایش برگزار شده تا کنون بوده. هم به لحاظ تاکتیکهای جدید موشکی بکار رفته و هم به لحاظ موشکهای شلیک شده. بر خلاف رزمایشهای گذشته که بیشتر معطوف به انهدام اهداف پراکنده با شلیکهای همزمان بود در این رزمایش موشکهایی با برد متعدد به سمت یک هدف شبیه سازی شده شلیک شدند.



















منبع: موشک شهاب-3

 


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد