*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی
*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

موشک‌های جدید روسیه قادر است آمریکا را طی یک ساعت غرق کند


موشک‌های جدید روسیه قادر است آمریکا را طی یک ساعت غرق کند


یک مرکز مطالعاتی سری در حومه مسکو سرگرم طراحی سلاحی جدید موسوم به آتشفشان است که این سلاح قادر است در چند دقیقه ده‌ها تن کوه یخ را ذوب کند.
خبرگزاری فارس: موشک‌های جدید روسیه قادر است آمریکا را طی یک ساعت غرق کند

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری روسیا الیوم،یک مرکز مطالعاتی سری در حومه مسکو سرگرم طراحی سلاحی جدید موسوم به آتشفشان است که این سلاح قادر است در چند دقیقه دهها تن کوه یخ را ذوب کند.

این مرکز اعلام کرده است که آزمایشهای این موشک در سالهای اخیر انجام شده است.

یکی از طراحان این سلاح می گوید: بسیار سخت بود که مواد منفجره ای اختراع شود که در آب قابلیت اشتعال را داشته باشد و در عین حال بتواند برای مدت زمان طولانی با درجه بالا ایجاد حرارت کند.

وی می افزاید: هر کارشناس مواد منفجره ای می داند که ماده «مغنیسیوم» که قابلیت اشتعال در آب را دارد و آب اشتعال آن را افزایش می دهد ولی درجه حرارتی که این ماده درست می کند برای این پروژه کافی نبود.

ولی دانشمندان روسی توانستند این مشکل را حل کنند و محلولی بر پایه مغنیسیوم با ترکیب بیش از 20 عنصر بسازند که ترکیب شیمیایی آن امکان اشتعال را دارد و مانند یک خورشید کوچک گرما تولید می کند.

موشکی که به این محلول مجهز شده است در فاصله چندین کیلومتری از هدف منفجر می شود و یک گلوله از شعله های سفید درخشنده تولید می کند که با سرعت 850 متر بر ثانیه حرکت می کند و بر تکه یخی که مورد هدف است فرود می آید و آن را با سرعت زیاد ذوب می کند. تجارب اثبات کرده است که یک گرم از این ماده می تواند یک کاسه آب را در 4 ثانیه به بخار تبدیل کند.

این مسئله به آن معنی است که یک موشک 5 تنی از این نوع قادر است که یک شهر با مساحت متوسط را در نیم ساعت بسوزاند.
-

نگاهی به «هدی»؛GPS ناشناخته ایرانی+عکس



در نتیجه ساخت «هدی» ضمن خدمات دهی به تعداد زیادی کاربر، دقت مکانیابی به صورت آنی تا شعاع 30 کیلومتری ایستگاه، بالغ بر چند سانتیمتر و تا شعاع 150 کیلومتری آن در حد یک متر است. این میزان بسیار بالای دقت، هم برای فعالیت های نظامی، امنیتی، پلیسی و هم برای امور غیرنظامی کاملاً کافی است.
 یافتن موقعیت و در واقع پاسخ به سوال «در کجا هستیم؟» از گذشته های دور بسیار مهم بوده است. در حرکت روی خشکی و دریا، مسیریابی و ناوبری جزء مهمترین مهارت ها بوده است. استفاده از ستارگان برای مسیریابی در آن دوران صرف نظر از وابستگی به شرایط جوی، حداقل خطایی در حدود 1.5 کیلومتر داشته است اما نیاز بشر به خصوص در کاربردهای خاص باعث شد تا روش های جدیدی توسعه یابند. در نتیجه امروزه برای زمینه های نظامی و غیرنظامی سامانه های موقعیت یابی ساخته شده و سختی ها بسیاری را از دوش کاربران خود برداشه اند.

از سال 1974 تلاش های اولیه برای ساخت سامانه موقعیت یابی جهانی(GPS) در ارتش آمریکا آغاز شده و تا سال 1993 به ظرفیت کامل رسید. پس از آن این سامانه در اختیار هم پیمانان  آمریکا و به مرور در اختیار کاربران غیرنظامی و سایر کشورها قرار گرفت.

امروزه بسیاری از کشورها حتی کشورهای در حال مقابله با آمریکا از این سامانه استفاده می کنند اما خود نیز برای عدم اتکا به این کشور برای ایجاد سامانه های موقعیت یابی تلاش می کنند. سامانه موقعیت یابی جهانی روسیه با نام گلوناس و نمونه اروپایی با نام گالیله از آن جمله است.

مشکل دیگر GPS به جز تعلق آن به یک کشور خاص تأخیر زمانی و وجود خطا با مقادیر مختلف با توجه به کیفیت خدمات ارائه شده است. در واقع با توجه به دسترسی به گیرنده هایی با سطح پیشرفته فناوری یا با سطح دسترسی به اطلاعات دقیقتر این مشکلات کمتر است. از اینرو کشورهای مختلف برای رفع این مشکل دست به ساخت سامانه های پشتیبانی جی-پی-اس به خصوص در زمینه افزایش دقت نموده اند. همچنین سامانه های موقعیت یابی محلی یا LPS نیز توسعه یافته اند تا در صورت قطع خدمات جی-پی-اس(یا نمونه های روسی و اروپایی آن) کار موقعیت یابی انجام شود.

در کشورمان ایران نیز برای کاهش خطای سامانه جی-پی-اس، سامانه ملی «هدی» و برای داشتن یک سامانه موقعیت یابی بومی به گفته وزیر محترم دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، LPS در حال توسعه است.

سامانه ملی هدی در سه حوزه زمینی، دریایی و هوایی فعالیت می کند. در سال ۱۳۸۹ اولین مرحله از آن تحت عنوان  سامانه ملی هدی در خشکی به بهره برداری رسید. هدف از اجرای این مرحله تولید تصحیحات آنی برای کاربران GPS در سطح خشکی بوده بطوری که قادر به موقعیت یابی دقیق  لحظه ای با دقت تضمین شده باشند.
برخی از ایستگاه های سامانه ملی هدی

از مهمترین فعالیت های صورت گرفته در این مرحله توسعه ایستگاه های دائمی به منظور جمع آوری و پایش اطلاعات ماهواره هایGPS ، توسعه نرم افزار مدلسازی خطاهای GPS و تولید اطلاعات لازم به منظور بهبود دقت و اعلام هشدار به کاربران و توسعه نرم افزار مدیریت، کنترل و ارسال تصحیحات GPS به کاربران بوده است. در واقع هدی برای کاهش خطای حدوداً 30 متری سامانه جی پی اس در ایران به حدود یک متر و به صورت بی درنگ(Realtime) آماده شده است.

در نتیجه ساخت سامانه هدی ضمن خدمات دهی به تعداد بسیار زیادی کاربر، دقت مکانیابی به صورت آنی تا شعاع 30 کیلومتری ایستگاه بالغ بر چند سانتیمتر و تا شعاع 150 کیلومتری آن در حد یک متر است. این میزان بسیار بالای دقت، هم برای فعالیت های نظامی، امنیتی، پلیسی و هم برای امور غیرنظامی مانند توسعه خطوط لوله، راه سازی، سد سازی، ایجاد نقشه های جغرافیایی دقیق کاملاً کافی بوده و برای افزایش میزان پوشش در کشور نیز افزایش تعداد ایستگاه ها در دستور کار است.

در حوزه دریایی نیز سامانه مشابهی با نام خلیج فارس در حال توسعه است که از تعدادی ایستگاه های دائمی و احتمالاً تعدادی ایستگاه موقتی بهره خواهد برد. این سامانه نیز برای کمک به پیشرفت سریعتر و بهتر در فعالیت های دریایی کشور از پروژه های نفت و گاز در دریا گرفته تا کمک به پهلو گرفتن دقیق کشتی ها در اسکله و البته کمک به مسیر یابی شناورها و سلاح های دریایی کمک شایانی خواهد نمود.
برخی از ایستگاه های سامانه خلیج فارس

برنامه آتی سامانه ملی هدی ارائه خدمات ناوبری دقیق در آسمان ایران با توجه به استانداردهای بین المللی است که مورد استفاده تمامی هواپیماهای کشور در تمامی مراحل پروازی اعم از برخاستن، پرواز و فرود خواهد بود که در شب و به خصوص در شرایط بد آب و هوایی بسیار مفید است. به عبارت دیگر با اجرایی شدن این مرحله از طرح، امکان ناوبری ایمن برای پروازها فراهم می شود.

علاوه بر ناوبری هواپیماهای سرنشین دار انواع پهپادها نیز از خدمات این سامانه بهره مند خواهند شد و با استفاده از آن امکان تعیین مدار و تعیین موقعیت دقیق ماهواره های بومی که به فضا پرتاپ می شوند نیز میسر خواهد شد. به کمک این سامانه مباحث مدنظر پدافند غیرعامل برای مقابله با خطاهای عمدی در سامانه جی-پی-اس نیز مرتفع خواهد شد.

اما در کنار این سامانه وجود توانایی موقعیت یابی بر پایه تجهیزات مستقل و بومی نیز برای شرایطی که هیچ یک از سامانه های موقعیت یابی جهانی قابل استفاده نباشد لازم است. با توجه به محدودیت های مالی و فنی موجود در زمینه قرار دادن ماهواره های لازم برای ایجاد یک جی-پی-اس بومی، متخصصان کشور در حال ایجاد یک سامانه موقعیت یابی محلی(LPS) هستند.

 این سامانه ضمن رفع نیاز کشور در داخل و خارج از مرزها در فواصل نزدیک، برخی مشکلات جی-پی-اس نظیر عدم پوشش مناسب در فضاهای بسته را نیز نخواهد داشت. همچنین از نظر بالا بودن دقت و نداشتن تأخیر زمانی محسوس نیز مطابق نیازهای کشور خواهد بود. سامانه ال-پی-اس از فناوری های نزدیک به سامانه هدی برخوردار است و بر پایه استفاده از آنتن های زمینی عمل می کند. با استفاده از آن مکانیابی اشیاء ثابت و متحرک مرتبط با سامانه با دقت بسیار بالا و به صورت آنی ممکن است.

ال-پی-اس به عنوان یک سامانه ناوبری اطلاعات موقعیتی را در هر شرایط آب و هوایی و در تمام نقاط محدوده تحت پوشش خود که در فضای تحت دید سه یا تعداد بیشتری ایستگاه باشد فراهم می کند. نوع خاص این سامانه به صورت بی درنگ(Realtime) اطلاعات موقعیتی اشیاء یا افراد را ردگیری می نماید. در این سامانه بر خلاف جی-پی-اس اتکایی به ماهواره ها وجود نداشته و ایستگاه های زمینی که دارای سامانه های لازم از جمله برای جهت یابی، محاسبه موقعیت و ارتباط امنِ بیسیم هستند نقش اصلی را بر عهده دارند. امروزه در کشورهای مختلفی از این سامانه به عنوان مکمل جی-پی-اس یا جایگزین در نقاطی که پوشش مناسبی از سوی آن وجود ندارد استفاده می شود.

ال-پی-اس می تواند همانند جی-پی-اس در هواپیما، بالگرد، کشتی و قایق، زیردریایی و خودروها به خصوص در انواع بدون سرنشین آن و همچنین در موشک های دورایستای کشور به کار آید.

هر چند ال-پی-اس محدودیت های خاص خود را دارد اما برای رفع نیاز فوری کشور به سامانه های دقیق مکانیابی در داخل و اطراف کشور بسیار لازم به نظر می رسد به خصوص در دریا که شاید بهترین محیط برای عملکرد چنین سامانه باشد. با بهره گیری از آن در صورت قطع امکان استفاده از جی-پی-اس و یا لزوم اختلال آن در منطقه ای از سوی کشورمان این سامانه به حفظ قابلیت عملکرد تجهیزات مختلف کشور کمک می کند.

«صاعقه» در آسمان تهران

جنگنده‌های ارتش برای رژه ۲۹ فروردین تمرین کردند/


«صاعقه» در آسمان تهران



 تمرین رژه هوایی جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش به مناسبت رژه هوایی 29 فروردین صبح امروز برگزار شد.


این تمرین با حضور جنگنده‌های مختلف ارتش در  پایگاه یکم شکاری شهید لشکری تهران صورت گرفت که در این تمرین جنگنده‌های اف 4، اف 14، صاعقه، میراژ، اف 5، اف 7، میگ29، سوخو 24 و هواپیمای ترابری سی130 در فرمیشن‌های مختلف پرواز کردند.

رژه 29 فروردین به مناسبت روز ارتش در جوار حرم ملکوتی بنیانگذار انقلاب اسلامی و با حضور رییس جمهور برگزار می شود.

برگزاری اولین جلسه موشکی در سال 64 با حضور آیت الله خامنه ای / دستاوردهای جدید به زودی اعلام می شود

دشمن نمی‌تواند جلوی ما را بگیرد/ بشار اسد ماند چون خواست ایران بود/ برخی در داخل مخالف حرکتهای انقلابی هستند
سردار حاجی زاده:

برگزاری اولین جلسه موشکی در سال 64 با حضور آیت الله خامنه ای

/ دستاوردهای جدید به زودی اعلام می شود

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: اولین جلسه ما درباره بحث موشکی با رهبر انقلاب که در آن زمان رئیس‌جمهور بودند به سال ۶۴ برمی‌گردد یعنی طی ۲۹ سال ما به اینجا رسیده‌ایم.

به گزارش مشرق، مراسم گرامیداشت فرماندهان و ۱۴۶ شهید گروه ۶۳ توپخانه خاتم‌الانبیا بعدازظهر امروز در مجموعه ۱۳ آبان لانه جاسوسی برگزار شد سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در این مراسم با اشاره به جایگاه شهید حبیب‌الله کریمی فرمانده گروه توپخانه ۶۳ خاتم‌الانبیا گفت: شهید کریمی مسیری را انتخاب کرد که توانست به مقام شهادت برسد آن هم در شرایطی که جان تعدادی از همرزمان خود را با شجاعت نجات داد.

وی با اشاره به سابقه آشنایی با این شهید اظهار داشت: در جلسه‌ای که در مهران و در قرارگاه توپخانه به همراه شهید شفیع‌زاده و شهید تهرانی‌مقدم با شهید کریمی داشتیم آن دو شهید بزرگوار تا دقایقی بعد از جلسه از فعالیت‌های شهید کریمی تمجید می‌کردند.

سردار حاجی‌زاده با اشاره به برخی اقدامات برای از بین بردن یاد شهدا در جامعه تصریح کرد: خیلی‌ها مایل نیستند راهیان نور ادامه پیدا کرده و شهدا در دانشگاه‌ها و مرکز شهر دفن شوند و تاکید رهبری بر حفظ یاد شهدا خود گویای این است که عده‌ای تحمل نام شهدا را ندارند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه هرچه موقعیت به دست آورده‌ایم حاصل ایستادگی در برابر استکبار بوده است اظهار داشت: برخی نگاهشان مادی بوده و رزمندگان دفاع مقدس را خشونت‌طلب می‌دانند؛ اینها همان کسانی هستند که سیدالشهدا را خشونت‌طلب معرفی کردند.

وی اقتدار ایران را نتیجه ایستادگی رزمندگان دانست و افزود: ما برای انقلاب دوباره خون خواهیم داد اما عده‌ای تاب دیدن این شرایط را ندارند ولی ما باید از این انقلاب، انقلابی دفاع کنیم.

فرمانده نیروی هوافضا دغدغه‌های رهبر انقلاب در موضوع فرهنگ و اقتصاد مقاومتی را یادآور شد و افزود: باید از این میراث ارزشمند که بهای زیادی برای آن داده شده مراقبت کرد؛ اگر شرایط امروز خود را با دیگر کشورها در سال ۵۷ مقایسه کنیم می‌بینیم که بهترین مسیر، مسیر مقاومت است.

وی با تاکید بر اینکه دشمنان ما تاکنون به هیچ ملت مظلومی امتیاز نداده‌اند اظهار داشت: ما امروز در همه عرصه‌ها به توانمندی خوبی رسیده‌ایم.

سردار حاجی‌زاده با اشاره به مذاکرات ایران و کشورهای غربی گفت: امروز دشمنان به نقطه‌ای رسیده‌اند که قادر نیستند با تحریم جلوی ما را بگیرند و بحث مذاکره را مطرح می‌کنند.

فرمانده نیروی هوافضا با طرح این سوال که چرا دشمنان موضوع تحریم قطعات خودرو و هواپیما را مطرح می‌کنند ولی درباره موشک و هواپیماهای بدون سرنشین چنین تحریم‌هایی وجود ندارد اظهار داشت: چون این مسائل از دست آنها خارج شده است و در این زمینه نمی‌توانند ما را تحریم کنند.

وی با تاکید بر اینکه نباید به آمریکا نگاه خوشبینانه داشت اظهار داشت: پای میز مذاکره باید به این مسئله توجه کنیم که در حال مذاکره با دشمن هستیم؛ البته مذاکره برای دورسازی دشمن مانعی ندارد ولی نباید باور کنیم که با این مسائل مشکل مردم حل می‌شود.

فرمانده نیروی هوافضا با اشاره به رفتار آمریکا با کشورهایی نظیر لیبی با وجود امتیازدهی سران این کشور به آمریکا تصریح کرد: ناامنی‌هایی که امروز در پاکستان، عراق و سوریه وجود دارد توسط غرب درست شده است.

سردار حاجی‌زاده ولایت فقیه و پیروی از امام را رمز موفقیت ایران و ثبات کشور در برابر ناامنی‌ها دانست و افزود: امروز باید حواسمان جمع باشد که به غیر از توانمندی‌های داخلی هیچ امکان دیگری برای ما وجود ندارد؛ موارد مشابهی در تاریخ وجود دارد که به دشمن دل بستیم و کاری انجام نشد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به مسئله کره شمالی و موضوع هسته‌ای این کشور اضافه کرد: درباره کره شمالی فقط موضوع هسته‌ای مطرح بود و آنها همه تجهیزات خود را منهدم کردند اما آمریکا به تعهد خود عمل نکرد.

سردار حاجی‌زاده با تاکید بر اینکه باید در فرصت‌های به وجود آمده توانمندی داخلی را درست کنیم اظهار داشت: نباید باور کنیم که دشمنان برای ما کاری خواهند کرد.

وی ادامه داد: اگر قرار بود ما در جنگ فقط با عراق بجنگیم همان دو سال اول کار جنگ تمام بود و تمام دنیا پشت عراق قرار گرفت.

فرمانده نیروی هوافضا با بیان اینکه امروز اقتدار ایران هزار برابر شده است تصریح کرد: ۸۶ کشور دنیا ایستادند و گفتند حکومت سوریه باید عوض شود و بشاراسد برود ولی چون نظر ایران این نبود آنها شکست خوردند.

سردار حاجی‌زاده افزود: وزیر امور خارجه آمریکا صریحا این را گفت که ما شکست خوردیم و صحنه به دلیل اینکه ایران و حزب‌الله نخواستند تغییر کرده است.

وی با تاکید بر لزوم عزم جهادی در تمامی عرصه‌ها تصریح کرد: امروز برخی قدرت‌های بزرگ که شاید به فکر کسی نرسد در برخی تکنولوژی‌ها از ما کمک می‌خواهند.

سردار حاجی‌زاده با طرح این سوال که چرا مشکل اقتصادی حل نمی‌شود تصریح کرد: چون در این بخش کم‌توجهی صورت گرفته است؛ مسئله برای این دولت هم نیست چون این دولت تازه ۶ ماه است که بر سر کار آمده بلکه در طول سالیان قبل نیز این کم‌توجهی صورت گرفته است.

فرمانده نیروی هوافضا ادامه داد: اولین جلسه ما درباره بحث موشکی با رهبر انقلاب که در آن زمان رئیس‌جمهور بودند به سال ۶۴ برمی‌گردد یعنی طی ۲۹ سال ما به اینجا رسیده‌ایم.

وی با بیان اینکه شخصیت رهبر انقلاب همان شخصیت سال ۶۴ است ادامه داد: در بخش‌هایی که گوش شنوا بوده کارهای اینچنینی صورت گرفته و در بخش‌هایی که گوش شنوا وجود نداشته با مشکل مواجهیم.

سردار حاجی‌زاده بسترها و زیرساخت‌های کشور را برای پیشرفت مناسب دانست و ادامه داد: با این زیرساخت‌ها می‌توانیم بر همه محدودیت‌ها فائق بیاییم اما این مسئله همت، ایستادگی و کار جهادی می‌خواهد.

فرمانده نیروی هوافضا با اشاره به خاطره‌ای از شهید تهرانی‌مقدم گفت: شهید تهرانی‌مقدم در سفری که پس از جنگ یک هیات دیپلماتیک به عراق داشتند به عنوان خدمه پروازی به بغداد رفت چون در آن زمان ما مطمئن نبودیم که جنگ دوباره شعله‌ور نخواهد شد و ایشان به آنجا رفت تا گرای برخی مناطق را به دست بیاورد؛ شهید تهرانی‌مقدم پس از بازگشت از عراق به ما گفت صدام علاوه بر اینکه جنگ را خوب مدیریت کرده در شهرسازی نیز خوب کار کرده است.

سردار حاجی‌زاده با تاکید بر اینکه این انقلاب متعلق به این دولت و آن دولت نیست تصریح کرد: خانواده معظم شهدا امروز در خط مقدم این تحولات قرار گرفته‌اند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در پایان خاطرنشان کرد: امروز نباید محافظه‌کارانه از انقلاب دفاع کنیم بلکه باید انقلابی از انقلاب دفاع کرد.

دستاوردهای جدید در حوزه کشف و شناسایی اعلام می‌شود

به گزارش مشرق، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حاشیه مراسم گرامیداشت شهدای گروه 63 توپخانه خاتم‌الانبیا(ص) در جمع خبرنگاران با اشاره به دستاوردهای سپاه پاسداران در زمینه پدافند گفت: هم‌اکنون حفاظت از اماکن حساس و پادگان‌های سپاه به عهده خود سپاه پاسداران است.

وی با بیان اینکه همکاری‌های خوبی با ارتش جمهوری اسلامی در زمینه پدافند و کشف و شناسایی داریم، تصریح کرد: در این زمینه در آینده اخبار خوبی را خواهید شنید و دستاوردهای خوبی داریم که به اطلاع مردم می‌رسانیم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در ادامه در پاسخ به سوالی درباره نامگذاری سال 93 از سوی رهبر انقلاب به عنوان اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی گفت: شما شاهد بودید که در سخنرانی رهبر انقلاب 2 دستاورد نیروی هوافضای سپاه به عنوان الگو معرفی شد و این نشان می‌دهد که کارهای سخت‌تر از این نیز توسط مسئولان شدنی است.

سردار حاجی‌زاده با تاکید بر اینکه اگر باور کنیم می‌توانیم بر مشکلات فائق آییم، اظهار داشت: وقتی دشمنان می‌گویند باید درباره موشک‌های بالستیک ایران مذاکره کنیم، یعنی کار از دست آنها خارج شده و نمی‌توانند با تحریم جلوی ما را بگیرند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در پاسخ به سوال دیگری درباره علت تاکید رهبر معظم انقلاب بر عدم فراموشی رویدادهای دفاع مقدس گفت: این تاکید به دلیل آن است که امروز عده‌ای در کشور وجود دارند که مخالف شهدا، تشییع آنها، راهیان نور و حرکت‌های انقلابی هستند.

وی اضافه کرد: اما امروز اکثریت ملت شریف ایران به انقلاب معتقدند و رهبر انقلاب نیز خواستند در این زمینه چراغ راهی را در برابر ملت قرار دهند.