*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی
*** موشک شهاب-۳***

*** موشک شهاب-۳***

همه چیز درباره سیستمهای موشکی

قدرت حزب‌الله چند برابر شده ؛ سرزمین‌های اشغالی در تیررس موشک‌های مقاومت

حزب الله و اسرائیل
بر اساس ارزیابی تحلیلگران و کارشناسان نظامی و استراتژیک لبنان

قدرت حزب‌الله چند برابر شده ؛


سرزمین‌های اشغالی در تیررس موشک‌های مقاومت



برخی از تحلیلگران و کارشناسان نظامی سخنان دبیرکل حزب‌الله لبنان درباره افزایش توان مقاومت را مورد تأیید قرار دادند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه البناء لبنان به بیان دیدگاه برخی کارشناسان درباره سخنان اخیر سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان پرداخته است.

این روزنامه می‌نویسد: سخنان اخیر سیدحسن نصرالله با گذشت چند روز همچنان مورد توجه کارشناسان و تحلیلگران نظامی است، زیرا سخنان وی حامی پیام‌های امنیتی و سیاسی به مسئولان امنیتی و سیاسی رژیم اسرائیل بود. در این میان بخشهایی از سخنان وی درباره عملیات حزب‌الله علیه اسرائیلی‌ها در مزارع شبعا در پاسخ به حمله رژیم اسرائیل به مرکز حزب‌الله در مرز لبنان با سوریه، اینکه مقاومت قوی‌تر از سال 2006 است و مرحله خطر سقوط نظام سوریه به پایان رسیده است بیش از دیگر بخشها مورد توجه قرار گرفته است.

البناء بیان کرد: سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله اعلام کرد که بمب کارگذاشته شده در مزارع شبعا ضد گشتی اسرائیلی در نیمه دوم مارس گذشته کار حزب‌الله بوده است، اما دلایل اینکه حزب‌الله در این مدت سکوت کرده است چیست؟

امین حطیط کارشناس نظامی و استراتژیک لبنانی در این باره گفت: هدف حزب‌الله از رسانه‌ای کردن عملیات در مزارع شبعا به‌شکل خیلی دیر با هدف در مخمصه قرار دادن اسرائیل بود. کمین اللبونه و کمین مزارع شبعا کار حزب‌الله بود و کارشناسان و تحلیگران امور استراتژیک آن را مورد تأیید قرار داده‌اند. غیر از مقاومت لبنان کسی توان این کار را نداشت. حزب‌الله هدفش وادار کردن اسرائیل به پذیرش حقیقت و دیگری معادله توازن بازدارندگی بود که در هر دو زمینه پیروز شد در صورتی که رسانه‌ای کردن سریع و بیانیه زودهنگام به‌زیان حزب‌الله بود.

این رسانه لبنانی می‌نویسد: سیدحسن نصرالله قدرت مقاومت را به مراتب بیشتر از سال 2006 عنوان کرد و این مبالغه نیست بلکه واقعیتی انکار ناپذیر به‌لحاظ توان بشری، تعداد، توان رزمی و جنبه آموزشی است. آیا مفهوم این سخنان نصرالله این است که حزب‌الله توان نظامی خود را بالا برده است؟ چگونه بر توازن استراتژیک با اسرائیل تأثیر خواهد گذاشت؟ آیا توازن جدید بازدارندگی در برابر اسرائیل است؟

هشام جابر تحلیلگر نظامی و کارشناس امور استراتژیک در این باره می‌گوید: اسرائیل در برهه کنونی که از واکنش مقاومت می‌هراسد دست به جنگ نمی‌زند، اگر در غیر این صورت بود اسرائیل تجاوز سال 2006 را تکرار می‌کرد. قدرت مقاومت در حال حاضر سه الی چهار برابر بیشتر از سال 2006 است. رژیم اسرائیل موشک‌های حزب‌الله را در آن زمان بیست هزار موشک می‌دانست اما در حال حاضر این تعداد به حدود 60هزار موشک رسیده است به‌ویژه اسرائیل از موشک‌های زمین به هوا و زمین به دریای حزب‌الله می‌ترسد.

امین حطیط کارشناس نظامی نیز در این باره معتقد است: در سال 2006 موشک‌های حزب‌الله تا عمق 120 کیلومتری فلسطین اشغالی را تحت پوشش قرار می‌دادند اما هم اکنون تمام فلسطین اشغالی در تیررس موشک‌های حزب‌الله است. این مربوط به توان آتش حزب‌الله است اما از نظر اداره عملیات نظامی سال 2006 حزب‌الله عملیات دفاعی متحرک داشت و دست به عملیات هجومی نزد اما هم اکنون حزب‌الله توان نظامی هجومی دارد که به مناطق مسکونی نفوذ خواهد کرد و اسرائیل از این موضوع به‌خوبی آگاه است زیرا دستاوردهای حزب‌الله را در القلمون کنار ارتش سوریه دیده است. توان نظامی حزب‌الله از حیث بشری و خط آتش به‌مراتب قوی‌تر از سال 2006 است و طرح این موضوع از جانب سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله با هدف افزایش رعب اسرائیلی‌ها است.

روزنامه البناء در ادامه می‌نویسد: سیدحسن نصرالله نگرانی خود را در قبال تحولات سوریه از ابتدای بحران مخفی نمی‌کرد اما هم اکنون از وضع نظامی و سیاسی در سوریه کاملاً آسودگی خاطر پیدا کرده است و از همین رو اعلام کرد که مرحله سقوط نظام سوریه به پایان رسیده است. اما سیدحسن نصرالله بر اساس چه مدارک و اسنادی اوضاع سوریه را مورد ارزیابی قرار داده است؟ چگونه با توجه به ادامه درگیری‌ها در منطقه کسب سوریه و حضور بسیاری از تروریست‌ها در این منطقه این خطر پایان یافته است به‌ویژه ترکیه رأس جنگ علیه سوریه در شمال است؟

حطیط در پاسخ می‌گوید: تعبیری که سیدحسن نصرالله درباره از بین رفتن خطر سقوط نظام سوریه به کار برده است تعبیری لطیف و توصیفی استراتژیک و نظامی است. منظور این بود که جنگ ضدسوریه با هدف سرنگونی نظام آن شکست خورده است زیرا از نظر مفاهیم نظامی مدافع هنگامی که اهداف مهاجم را با شکست روبه‌رو می‌کند در واقع پیروز است.

وی افزود: این شکست برای اسرائیل تبعاتی به‌دنبال دارد زیرا این رژیم به موفقیت این جنگ دلخوش کرده بود. از تبعات این شکست وادار شدن آن به روند جدیدی است که هرگز تصور نمی‌کرد به آن وارد شود.

جابر نیز در این باره گفت: نزدیکی ایران با آمریکا ضربه قوی به اسرائیل که به حمله نظامی به ایران و سوریه دلخوش کرده بود زد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد